The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

My Soigne

My Soigne

Ontwikkeld en gemaakt voor en door liefhebbers van natuurlijke krullen: My Soigne. Dit merk en haar hoogwaardige haarproducten zijn ontstaan nadat is onderzocht welke ingrediënten het beste werken voor de Cirly Girl methode. Deze methode ontdekte oprichtster Jackie, ze was meteen enthousiast en besloot haar eigen producten te maken. De resultaten van gebruikers zijn verbluffend. Alle haarproducten van My Soigne zijn perfect te gebruiken met de Cirly Girl methode en bevatten geen chemicaliën. 

 

My Soigne haarproducten van hoogwaardige kwaliteit

Jackie, de oprichtster van My Soigne is altijd iemand geweest die het liefst zo veel mogelijk zelf wil doen. Dus toen ze begon met het onderzoeken van de Curly Girl methode, ontdekte ze al snel dat je veel producten zelf thuis kon maken. Nadat ze haar eerste producten zelf maakte en ging testen, merkte ze een grote vraag naar de producten vanuit haar omgeving. Dit was voor Jackie het bewijs dat er veel vraag is naar hoogwaardige haarproducten voor krullend haar. Ze besloot het professioneel aan te pakken en ging op zoek naar een naam voor haar merk. Het moest stijlvol klinken maar ook een betekenis hebben. Daarvoor zocht ze naar woorden die geen Engelse vertaling kennen. Zo is Jackie uiteindelijk op het Franse woord Soigne uitgekomen. Soigne betekent dat iets een aura van elegantie en verfijning bezit. En zo is de merknaam My Soigne ontstaan. Een merk met een diepere betekenissen de absolute wil om vrouwen met krullend haar te laten stralen.

Heb je vragen over My Soigne, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze proteïne producten, 30ml test producten en CG starterspakketten. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Alikay Naturals, Innersense, Jessicurl en Kinky Curly.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »