The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Inahsi Naturals

Inahsi Naturals


Inahsi Naturals-producten, speciaal gemaakt voor uw natuurlijk krullende haar, of het nu losse golvende krullen zijn of strak opgerold, met kleuren behandeld, rechtgetrokken met warmte, geplaagd, overgaand met beschermende stijlen, vlechten en / of weefsels, of ontspannen. Onze producten voegen en onderhouden vocht, beheersen kroezen, ontwarren en verbeteren de beheersbaarheid, gebruiken ingrediënten die lengtebehoud bevorderen en breken voorkomen, en bevorderen gezond haar in het algemeen.

De bouwstenen van onze geweldige producten ... geweldige ingrediënten, die vrij zijn van parabenen, siliconen, sulfaten en andere schadelijke additieven. De producten van Inahsi Naturals zijn ook vrij van wreedheid en veganistisch, omdat we geen ingrediënten promoten die op dieren zijn getest. We gebruiken ook geen ingrediënten afkomstig van dieren.

 

ONZE ERVARING


Rhonda heeft direct relevante ervaring in de haarverzorgings- en persoonlijke verzorgingsproducten. Terwijl ze werkte bij een belangrijke fabrikant van cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten, nam Rhonda deel aan projecten die Suave Shampoos and Conditioners ontwikkelden, evenals de eerste Clear Stick deodorant (Degree). Na het behalen van een masterdiploma in het onderwijs heeft ze ook gewerkt als secundair docent in scheikunde en wetenschap.

Met 20 jaar ervaring in Productontwikkeling als een Design Engineer, Engineering Manager en een MBA, hebben echtgenoot en partner Brian Marshall geholpen om Inahsi Naturals te verplaatsen van een keukenbedrijf naar een consistent gefabriceerde productlijn. Jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van producten voor verschillende merken, waaronder Kenmore, GE, Whirlpool en vele anderen, heeft rechtstreeks bijgedragen aan een succesvol beheer van productie-, uitvoerings- en marketingbronnen die de productlijn van Inahsi Natural tot een succes hebben gemaakt.

 

WAAROM ONS?


Dus waarom kiezen voor Inahsi? Omdat we uw reis begrijpen. We hebben het gelopen ... we hebben er over gepraat ... we hebben het geleefd. We zijn gepassioneerd in onze overtuiging dat je schoonheid niet hoeft te voldoen aan de standaard van iemand anders dan die van jezelf ... en we hebben producten gemaakt om je te helpen je visie van de beste die jij kunt zijn te realiseren. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »