The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Hair Dance

Over Hair Dance

Het zal je misschien verbazen om te horen dat de termen "organisch" en "natuurlijk" in de Verenigde Staten zwaar ongereguleerd zijn en relatief niets betekenen in de schoonheidsindustrie. Er zijn geen door de FDA goedgekeurde normen voor het labelen van cosmetische producten als "volledig natuurlijk" of "biologisch"; noch is er een onderling overeengekomen definitie voor de cosmetica-industrie.

Onze belofte aan u: Hair Dance streeft ernaar uw haarproblemen op te lossen zonder de integriteit van onze ingrediënten op te offeren. We formuleren onze producten met het oog op uw hoofdhuid en haargezondheid - en daarom zullen we nooit parabenen, siliconen, ftalaten, DEA, kunstmatige kleurstoffen, synthetische geuren en sulfaten gebruiken. Onze producten zijn vakkundig geformuleerd en gemaakt in de VS en we testen nooit op dieren.

Veel reguliere haarproducten zijn ontworpen om je direct bevrediging te geven door je haar te bedekken met giftige chemicaliën. Onze producten zijn ontworpen om gezond haar te versterken en te herstellen door oplossingen voor het leven te bieden.

We hopen dat wanneer je de langetermijnresultaten van onze producten ziet, ook jij je haar kunt voelen zijn eigen vrolijke dans van binnenuit doet.

 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »