• Lorem ipsum

Review Moisture Love producten

  • Geplaatst op
Review Moisture Love producten

Deze mooie producten van Moisture Love, nieuw in Nederland, hebben wij getest.

Aangezien mijn haar perfect is voor de producten van Moisture Love ben ik deze zelf gaan testen.

Heb zeer droog haar wat veel vocht nodig heeft. Krultype 2b-3a, fijn haar, medium poreus haar, elasticiteit laag, en geverfde krullen.

Shampoo en conditioner zijn met proteïne, leave-in en styling cream zonder proteïne.

De geur is bij alle producten hetzelfde, ruikt naar cake beslag.

 

Shampoo:

Dit is geen dikke substantie, erg vloeibaar, geeft redelijk schuim en maakt goed schoon.

 

Conditioner:

Van deze conditioner, is iets dikker dan de shampoo, heb je maar weinig van nodig. Heb het vanaf 10 cm van mijn hoofdhuid er in gedaan, vervolgens goed doorgekamd om klitten te verwijderen en product goed te verspreiden, met resultaat dat het lekker glad werd. Nog even laten inwerken en uitgespoeld. Het laatste gedeelte met koud water.

 

Leave-in:

Heb gemerkt dat mijn krullen van veel leave-in's niet blij worden, krijg er toch wat uitgezakte krullen van. Maar om een goed beeld van de producten te krijgen ben ik het toch aangegaan. In kletsnat haar gedaan, niet veel, ter grote van een euromunt. Goed ingeknepen, gecrunched.

 

Styling Cream

Na de leave in gelijk de Styling Cream erin gecrunched. Met microvezelhanddoek overtollig vocht en product eruit geknepen en gelijk met de diffuser droog gemaakt. Dit werkt voor mij het beste, als ik het laat drogen aan de lucht zakken de krullen uit. De styling cream doet wat het beloofd, geeft hold, maakt de krullen zacht en bouncy. Het geeft geen cast zoals bij een gel.

 

Resultaat 

Bijzonder tevreden, en dat zonder een gel te gebruiken, glans en gedefinieerde krullen.

Heb je droge krullen en kunnen ze wel wat extra moisture gebruiken, dan kun je deze producten eens proberen. Ze zijn er ook in travelsize verpakking, dus niet gelijk een grote uitgave!

Shop hier je Moisture Love producten.