The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!
swipe left

Deze shop is voor jou Curly Girl

Wij zijn er voor de starters, beginners en gevorderden van de CG Methode.

Bij ons vind je alle informatie over de CG methode, hoe jij je haareigenschappen bepaalt, hoe je het beste de methode kunt volgen, tips voor mooie krullen, reviews over producten.

Alle producten zijn onderverdeeld in proteïne en proteïne vrij. Ook kun je selecteren of de producten Glycerine, Coconut Oil, Aloe Vera en Parfum  bevatten.

Bij alle producten wordt het gebruik en de ingrediënten vermeld.

Kortom een complete shop waar jij alle info haalt en waar je leuke en unieke merken voor NL  kunt bestellen.

Wij onderscheiden ons onder meer om merken die nog niet in Nederland te koop waren, naar onze shop te halen. Zo kun jij ook kwalitatief hoogwaardige producten bestellen of testen die door buitenlandse curly's goed worden beoordeeld. Uiteraard hebben wij ook de standaard producten in het assortiment.

En waar travelsize formaten van zijn nemen wij die ook op in het assortiment, hier kun je ook mee gaan testen of het product geschikt is voor jou krullen.

Mocht je vragen of advies willen, dan staan wij ook voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we proberen je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »