• Lorem ipsum

Deze shop is voor jou Curly Girl (Boy)

Wij zijn er voor de starters, beginners en gevorderden van de CG Methode.

Bij ons vind je alle informatie over de CG methode, hoe jij je haareigenschappen bepaalt, hoe je het beste de methode kunt volgen, tips voor mooie krullen, reviews over producten.

Alle producten zijn onderverdeeld in proteïne en proteïne vrij. Met de filters kun je aangeven of je producten wilt zien (max. 1 filter per keer) die geen Glycerine, Coconut Oil, Aloe Vera of Parfum  bevatten.

Bij alle producten wordt het gebruik en de ingrediënten vermeld.

Kortom een complete shop waar jij alle info haalt en waar je leuke en unieke merken voor NL  kunt bestellen.

Wij hebben mooie merken in het assortiment zoals TreLuxe, Nature's Little Secret, Cachos Brazil, Trepadora, Pump Haircare,Scrunch It en meer.

Zo kun jij ook kwalitatief hoogwaardige producten bestellen of testen die door buitenlandse curly's goed worden beoordeeld. Uiteraard hebben wij ook de reguliere producten in het assortiment, zoals Aunt Jackie's, Flora & Curl, Giovanni,Cantu en meer.

En waar travelsize formaten van zijn nemen wij die ook op in het assortiment, hier kun je ook mee gaan testen of het product geschikt is voor jouw krullen.

Mocht je vragen of advies willen, dan staan wij ook voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we proberen je zo snel en goed mogelijk te helpen.