Home » Merken » Zazzy Bandz

Over het product:

ONTWERP: uniek vierkant ontwerp voor volume en stijl zonder hoofdpijn. Gemaakt in de VS. Gepatenteerd.
VEELZIJDIG: u kunt uw bril dragen met Zazzy Bandz®. Beschikbaar in twee stijlen.
LICHTGEWICHT: Je vergeet dat je een Zazzy Bandz® draagt
HAARTYPE: Perfect voor normaal tot hoog volume haar. Omdat we allemaal anders zijn gemaakt, zijn we niet een one size fits all-oplossing.
GEEFT TERUG: Onze filantropische missie is om de kinderen van Peniel Centre Orphanage te helpen bij het voeden en opvoeden.

 ZAZZY BANDZ®, gemaakt door een arts en bekend als "De opnieuw ontworpen hoofdband die als een zonnebril past." Krijg volume en stijl zonder hoofdpijn. Dankzij het gemak en comfort dat u krijgt van onze unieke hoofdband, zult u uw haar vaker los dragen. Ervaar de look en feel die bij u past. Het unieke vierkante ontwerp van de "originele pasvorm" van Zazzy Bandz® is perfect voor mensen met een gemiddelde hoofdomtrek.

Het ergonomische ontwerp van Zazzy Bandz® "slim relaxed fit" is perfect voor mensen met een gemiddelde tot grotere hoofdgrootte en mensen met een verhoogde gevoeligheid. Onze filantropische missie is om de kinderen van Peniel Centre Orphanage in Bulawayo, Zimbabwe, te helpen bij het voeden en opvoeden. Een deel van de opbrengst van elke aankoop ondersteunt Peniel. Bedankt voor het aanschaffen van Zazzy Bandz®