Home » Merken » Mielle Organics

 

Sinds het begin hebben de producten van Mielle Organics de haarverzorgingsmarkt veroverd. Na enkele maanden werd Mielle Organics algemeen erkend voor zijn resultaatgerichte producten en uitstekende klantenservice.

 

 Mielle Organics werd in 2014 gelanceerd met de creatie van het eerste Mielle Organics-product, de Advanced Hair Formula, een unieke melange van kruiden, aminozuren en mineralen ter ondersteuning van gezond haar, huid en nagels en het immuunsysteem. Na de populaire vraag, begon Mielle Organics producten te produceren die klanten vroegen met de introductie van de Mint Amandelolie, geprezen om zijn hoofdhuidsensatie en wortelstimulatie die helpen bij de haargroei en een illustere glans bieden.

Mielle Organics is gewapend met een scala aan producten, waaronder bestsellers: Babassu olie en mint Diepe conditionering (proteïne en vocht bijvuller) en de  Detangling Co-Wash, Met een zware nadruk op het opnemen van organische ingrediënten als de "wortel van het resultaat", blijft Mielle Organics een lijn van natuurlijke schoonheidsproducten creëren voor alle haartypes.