Home » Merken » Flora & Curl

Flora & Curl (UK) ontwikkelt botanische haarverzorgingsproducten voor vrouwen met natuurlijk krullend haar. Van losse krullen tot dik kroes haar. Wordt weer verliefd op elke glorieuze golf, krul, kink of coil. Voed je haar met 100% natuurlijke ingrediënten die je haar de kans geven om hun optimale krulpatroon en definitie weer te geven. Je zult verbaasd zijn hoe deze plantaardige haarverzorgingslijn niet alleen je haar maar ook de liefde voor je eigen krullen zal voeden.
Gezond krullend haar start met een gezonde hoofdhuid die in balans is. De hoofdhuid is tenslotte de plek waar nieuw haar begint te groeien. Verzorg je hoofdhuid dus optimaal met het beste dat de natuur te bieden heeft.

Nature To Curls
De 'nature to curls' filosofie van Flora & Curl is simpel: het doel is puurheid + topkwaliteit. Daarom bevatten de 100% natuurlijke producten nooit agressieve, schadelijke of onnodige ingrediënten die je in reguliere haarverzorging voor krullen vindt. De producten hebben een plantaardige basis, aangevuld met effectieve ingrediënten uit bloemen en fruit. Ervaar hoe compleet natuurlijke haarverzorging zou moeten voelen. Open een fles of pot van Flora & Curl en je weet meteen dat je een heerlijk natuurlijk en effectief product in handen hebt. De geuren, texturen en look en feel van de Flora & Curl lijn zijn zeer doordacht. Zodat jouw haarverzorgingsroutine en heerlijke ervaring is die al je zintuigen prikkelt en je bovendien een goed gevoel geeft. Flora & Curl is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Shizo! Flora & Curl: ecoluxe natuurlijke haarverzorging van salonkwaliteit voor krullend en kroes haar.

Review door AukjesWereld.nl over deze prachtige producten kun je hier lezen.