Home » Merken » CurlyEllie

Het CurlyEllie-assortiment is geïnspireerd op de natuurlijke wereld en combineert verse en pure ingrediënten zonder sulfaten, synthetische geuren of siliconen om delicaat, droog en beschadigd haar te reinigen, verzorgen, voeden en repareren.

"Oorspronkelijk ontwikkeld om de gevoelige huid, allergieën en eczeem van mijn dochter Ellie te kalmeren, heeft het CurlyEllie-assortiment altijd gestreefd om vriendelijk te zijn voor huid, haar en planeet," zei Zaina O'Halloran, oprichter en CEO van CurlyEllie. “Een van de belangrijkste redenen waarom de CurlyEllie-collectie veganistisch is, is Ellie's liefde voor dieren.

Wij geloven dat het nooit nodig is om dierlijke producten te gebruiken of op dieren te testen in onze zoektocht naar schoonheid of prachtige lokken. ”Het CurlyEllie-assortiment is oorspronkelijk ontwikkeld voor baby's en kinderen en heeft een cultstatus ontwikkeld bij volwassenen die een zacht, effectief haar verzorgingsmerk zoeken voor droge, beschadigde, krullend en kroeshaar.

 

Deze collectie van CurlyEllie is meerdere keren onderscheiden met een Award. De meest vriendelijke producten zijn uitermate geschikt voor mensen die droge en pluizige krullen hebben, last van jeukende hoofdhuid, roos, schilfers, eczeem of allergieën hebben. Ook als je compleet Eco wilt zit je bij CurlyEllie aan het goed adres. Eerst proberen? Uitgezonderd de Styling Serum kun je de rest in mini verpakking krijgen. Styling Serum heeft minder inhoud maar dit komt doordat je hier maar heeeeeel weinig van hoeft te gebruiken.