Trustpilot

CG Curl

Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

Filter
CG Curl Define N’ Shine Magic Gel
Deze gel geeft meer model en hydratatie. Het fixeert licht tot gemiddeld lang met minder pluizen. Geen plakkend of stroef gevoel. Geen uitgedroogde krullen en lokken, geen restanten.

€ 12,95*
CG Curl Leave-In Curl Love
Het hydrateert zelfs de meest gedehydrateerde krullen en lokken intensief. Gebruik het voor zijdezachte resultaten en meer hydratatie.

€ 10,95*
CG Curl Moisture Recovery Deep Conditioner
Deze diepe conditioner hydrateert intensief, verbetert de glans en versterkt het krullenpatroon zodat de krullen zacht, veerkrachtig en levendig worden.

€ 12,95*
CG Curl Pro Performance Definition Activator
Definition activator is bedoeld om krullen en lokken beter in model te krijgen, met meer hydratatie en minder pluizen. Krullen en lokken zitten perfect in model, van de haarwortel tot de puntjes.

€ 12,95*
CG Curl Sulfate Free Cream Shampoo
Reinigt zachtjes en zorgt voor een gewichtloze, langdurige hydratatie. Hydrateert krullen en lokken grondig.

€ 9,95*
CG Curl Super Smoothing Cream Conditioner
Het hydrateert intensief, maakt het haar zachter en verbetert de body van de krullen zonder ze te verzwaren.

€ 9,95*

CG Curl

User
CG Curl Haarverzorgingsproductenvoor krullend haar.
De CG Curl haarproducten die speciaal geformuleerd zijn voor krullend haar met schone, organische en natuurlijke ingrediënten. Het is gemaakt zonder sulfaten, parabenen, siliconen en vrij van testen op dieren! Clean, Healthy and Beautiful
CG Curl heeft een unieke reeks haarverzorgingsproducten ontwikkeld, speciaal geformuleerd voor krullend haar, met de belofte van zuiverheid en natuurlijkheid. Onze producten zijn ontworpen om je krullen te verwennen met schone, organische en natuurlijke ingrediënten, waardoor ze er stralend en gezond uitzien. Hier is waarom CG Curl de ideale keuze is voor liefhebbers van krullend haar:

Schone Formules: Bij CG Curl geloven we in de kracht van eenvoud. Onze haarverzorgingsproducten zijn samengesteld zonder schadelijke sulfaten, parabenen en siliconen. We leggen de nadruk op wat er wel in zit - natuurlijke ingrediënten die je krullen voeden en versterken.

Organische en Natuurlijke Ingrediënten: We hebben met zorg en aandacht de beste organische en natuurlijke ingrediënten geselecteerd om je krullen te verzorgen. Deze ingrediënten zijn mild voor je haar en hoofdhuid, terwijl ze je krullen in topconditie brengen.

Dierproefvrij: Bij CG Curl zijn we trots op ons engagement voor dierenwelzijn. Onze producten zijn volledig vrij van dierproeven, omdat we geloven dat schoonheid niet ten koste van andere wezens mag gaan.

Clean, Healthy and Beautiful: Onze missie is om je krullen schoon, gezond en prachtig te maken. Met CG Curl kun je genieten van de natuurlijke schoonheid van je krullen zonder compromissen te sluiten op het gebied van gezondheid en welzijn.

Ontdek de magie van CG Curl en geef je krullen de liefde en zorg die ze verdienen. Kies voor schone, gezonde en prachtige krullen met CG Curl - waar natuurlijke schoonheid echt begint.