Trustpilot

Good Hair Leave-in Conditioner Curls 2B t/m 3B

Deze leave-in conditioner, is licht en geschikt voor dagelijks gebruik, is een fijne zachte creme die voeding biedt aan krullen van haartype 2B t/m 3B.

€ 15,95*

Productinformatie "Good Hair Leave-in Conditioner Curls 2B t/m 3B"
Deze leave-in conditioner, is licht en geschikt voor dagelijks gebruik, is een fijne zachte creme die voeding biedt aan krullen van haartype 2B t/m 3B. De natuurlijke oliën verwerkt in dit product hebben elk hun eigen functie, de ene olie heeft antibacteriële doeleinden en de andere zorgt voor glans en zachtheid. Deze leave-in conditioner herstelt de elasticiteit van het haar en voedt het haar van binnenuit. Dit product is ook ontworpen om het moisture balans te ondersteunen of om als basis- en/of combinatievoeding te worden gebruikt met de Curling Cream. Deze combi is een echte aanrader voor langdurige hydratatie! Dit product is niet bedoeld voor de hoofdhuid.Bevochtig je haar onder de douche of met een spuit. Breng een hoeveelheid leave-in conditioner aan haar. Let erop dat de hoeveelheid van boven naar beneden goed verdeeld is, vooral de puntjes verdienen extra aandacht. Kam je haar voorzichtig uit breng het in model.
Aanbevolen: Volg dit product op met de Curling Cream voor meer moisture, betere kruldefinitie en betere hold.Aqua, Cetyl Alchohol, Behentrimonium Chrloride, Ricinus communis, Cocos nucifera, Aloe barbadensis miller, Butyrospermum Parkii, Olea Europaea, Fragrance, Panthenol, Benzylalkohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid
Inhoud: 250 ml
Kenmerken: Vegan, Zonder Glycerin
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Productsoort: Leave-in
Good Hair

Good Hair

Good Hair NL, één van de weinige Nederlandse merken in ons assortiment. Good Hair NL is opgericht in 2020 en merkbekendheid groeit gestaag. Het assortiment van Good Hair NL is door CGproducten.nl met zorg samengesteld en bestaat uit diverse shampoos, conditioners en een cream. 
De overtuiging van Good Hair NL is dat gezond haar bereikbaar moet zijn voor iedereen. Ongeacht de lengte, dikte of textuur van je haar. De producten van Good Hair maken dat mogelijk. De focus ligt voornamelijk op textuur. De textuur van je krullen is bepalend voor de algehele conditie van je haar. Daarom is een goede verzorging met focus op textuur extra belangrijk. 
Zoals gezegd is Good Hair een Nederlands bedrijf, gerund door Farida en Raïsa. Samen vormen ze de perfecte mix van kennis en creativiteit. En dat is niet onopgemerkt gebleven. We hebben al diverse positieve reacties van onze klanten mogen ontvangen!
Alle producten van Good Hair NL zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën. 

Ben jij al bekend met Curly Girl Methode

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Good Hair zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.