• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Ecoslay Banana Cream - 118 ml

  Superdik masker om je krullen te voeden, maar kan ook gebruikt worden als leave-in conditioner.

  € 21,95

  Meer producten van +++ Ecoslay +++ tonen

  Productinformatie "Ecoslay Banana Cream - 118 ml"

  Met avocado, okra, kokosnootcrème, aloë vera en banaan, dringt deze superdikke, vochtinbrengende traktatie diep door om zelfs de droogste lokken te voeden! En ja, je kunt het ook in je haar laten zitten, want het combineert fantastisch met Orange Marmalade.  Na het reinigen, breng een ruime hoeveelheid Banana Cream aan op kletsnat haar. Gelijkmatig verdelen en 30 minuten laten inwerken, met een warmtekap voor volledige penetratie. Uitspoelen.


  Voor extra dorstige lokken, breng een beetje Banana Cream aan als een leave-in treat.  Okra extract, Marshmallow root extract, Aloe vera juice, Coconut cream, Ceteryl Alcohol, Colza oil, Avocado oil, Argan oil, Jojoba oil, Banana Extract, Benzyl Alcohol Dehydroacetic acid (non-drying alcohol used in preservation system).

  ** Let op: we hebben onlangs een fout ontdekt in de ingrediëntenlijst op onze zakjes en werken eraan deze te corrigeren. De ingrediëntenlijst hierboven is correct en de INCI in de lijst "Over de ingrediënten" is ook correct. Wij verontschuldigen ons voor eventuele verwarring.

  Houdbaarheid & Tips voor het bewaren: Banana Cream is volledig geconserveerd met een houdbaarheid van 9 maanden indien bewaard in een koele, donkere, droge locatie. Omdat Bananencrème een volledig natuurlijk product is en koele, droge en donkere plaatsen vaak moeilijk te vinden zijn, is het aanbevolen om het in de koelkast te bewaren om de houdbaarheid te verlengen.

  Kenmerken: Vegan, Zonder Glycerin, Zonder Parfum
  Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
  Productsoort: Leave-in, Masker
  Ecoslay

  Ecoslay

  Ecoslay is een jong merk, opgericht in 2015 en sindsdien flink gegroeid. Ondanks die flinke groei van Ecoslay worden de producten nog steeds ontwikkeld aan de keukentafel van oprichtster Adria. En worden alle bestellingen vanuit haar huis verstuurd. 
  Duidelijk is dat de mensen achter Ecoslay een passie hebben voor haarverzorging. Die passie gebruiken ze om met Ecoslay eerlijke producten op de markt te brengen. Producten die uitsluitend biologische ingrediënten bevatten die écht goed zijn voor je huid. Want, zo luidt de overtuiging van Ecoslay; je bent wat je eet. Wat je op je huid smeert, is net zo belangrijk. Daarom gebruiken ze alleen maar ingrediënten die bewezen goed voor je zijn. En die ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu.
  En het resultaat van al deze inspanningen mag er zijn. Inmiddels is Ecoslay uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en hebben ze talloze tevreden gebruikers.
  Alle producten van Ecoslay zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën. 

  Ben jij al bekend met de CG Methode

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Ecoslay zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
  We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over het bepalen van je haareigenschappen, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
  Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.
  Hersteller Webseite

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.