Trustpilot

Curly Secret Volumizing Curl Foam

Deze Volumizing Curl Foam is geformuleerd met de beste ingrediënten om het haar intens te voeden, pluis tegen te gaan en volume te creëren.

€ 19,95*

Productinformatie "Curly Secret Volumizing Curl Foam"

Deze Volumizing Curl Foam is geformuleerd met de beste ingrediënten om plat en futloos haar aan te pakken. Het schuim is doordrenkt met arganolie, jojoba-olie, vitamine E en B om het haar te voeden, pluis tegen te gaan en volume te creëren. 

Dit moet je weten over de Volumizing Curl Foam:

  •   Bevat argan en jojoba olie om het haar te voeden
  •   Geen proteïne 
  •   Gaat pluis tegen
  •   Niet plakkerig
  •   Ultra lichte formule
  •   Geschikt om mee te refreshen
Onze Volumizing Curl Foam is geformuleerd met de beste ingrediënten om plat en futloos haar aan te pakken. Het schuim is doordrenkt met arganolie, jojoba-olie, vitamine E en B om het haar te voeden, pluis tegen te gaan en volume te creëren. 
 

Breng 2-3 pompjes foam op nat haar aan. Gebruik je vingers om de foam over de gehele haarlengte te verspreiden. Style zoals gewoonlijk en laat je verrassen door de volume!

We raden aan om het te combineren met onze Flaxseed & Hemp Seed Styling Gel, als je een sterke hold nodig hebt.

De foam is ook geweldig voor twists en braid outs. Aqua, Maltodextrin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Argan Oil Jojoba oil, Panthenol, Citric Acid, Fragrance
Inhoud: 150ml
Kenmerken: Zonder Aloe Vera, Zonder Coconut Oil, Zonder Glycerin
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Productsoort: Mousse/Foam
Curly Secret

Curly Secret

Een jong en ambitieus merk van Nederlandse bodem: Curly Secret. Curly Secret is in 2017 opgericht door Sanae Samhi in Rotterdam. Sindsdien is het assortiment haarverzorgingsproducten continu doorontwikkeld en verder uitgebreid. 
Curly Secret baseert de formulering van haar producten op wetenschap en voor de ingrediënten worden uitsluitend producten van premium kwaliteit gekozen. Wij van CGproducten.nl hebben zorgvuldig een aantal producten van Curly Secret gekozen en opgenomen in ons assortiment. Het assortiment van Curly Secret bestaat uit verschillende leave-in, shampoo en styling producten.

Curly Secret en de Curly Girl Methode

Alle Curly Secret haar producten zijn 100% CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën of uitdrogende alcohol. Nog een leuk feit over Curly Secret; bij het testen van producten maken ze geen gebruik van dierproeven. Dat betekent dat Curly Secret 100% vegan is.
Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Girl Methode. Alle producten in onze webshop zijn CG methode vriendelijk. Daarnaast delen we alle kennis over, en ervaringen met de Curly Girl Methode via onze blogs. En bieden we uitgebreide testinformatie om je haareigenschappen te bepalen en vind je alle informatie die je nodig hebt om met de CG methode te beginnen.
Heb je vragen over de producten van Curly Secret of over de Curly Girl methode? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: Twijfel je welke producten het beste zijn voor jouw krullen? Maak gebruik van onze product voorstel tool.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.