Trustpilot

Curly Secret Bar Holder with Soap Bag

Deze barhouder beschermt de bars tegen overtollig water en zorgt ervoor dat de bars goed drogen na gebruik. Je kunt de bodem er gemakkelijk afhalen en het water weggooien. 

€ 12,95*

Productinformatie "Curly Secret Bar Holder with Soap Bag"
Het is belangrijk om je bars op de juiste manier te bewaren. Dit is de beste manier om je bars te bewaren! 
Deze barhouder beschermt de bars tegen overtollig water en zorgt ervoor dat de bars goed drogen na gebruik. Je kunt de bodem er gemakkelijk afhalen en het water weggooien. 
De barhouder is verpakt in een traditionele sisal zeep zakje. Deze zak wordt gebruikt om shampoobars schuimiger te maken of om je shampoo of conditioner bar in te bewaren. Als je het niet op die manier wilt gebruiken, kun je er altijd mee scrubben. 
100% biologisch afbreekbaar
Milieuvriendelijk
Geschikt voor 2 shampoo/conditioner bars.
Curly Secret

Curly Secret

Een jong en ambitieus merk van Nederlandse bodem: Curly Secret. Curly Secret is in 2017 opgericht door Sanae Samhi in Rotterdam. Sindsdien is het assortiment haarverzorgingsproducten continu doorontwikkeld en verder uitgebreid. 
Curly Secret baseert de formulering van haar producten op wetenschap en voor de ingrediënten worden uitsluitend producten van premium kwaliteit gekozen. Wij van CGproducten.nl hebben zorgvuldig een aantal producten van Curly Secret gekozen en opgenomen in ons assortiment. Het assortiment van Curly Secret bestaat uit verschillende leave-in, shampoo en styling producten.

Curly Secret en de Curly Girl Methode

Alle Curly Secret haar producten zijn 100% CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën of uitdrogende alcohol. Nog een leuk feit over Curly Secret; bij het testen van producten maken ze geen gebruik van dierproeven. Dat betekent dat Curly Secret 100% vegan is.
Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Girl Methode. Alle producten in onze webshop zijn CG methode vriendelijk. Daarnaast delen we alle kennis over, en ervaringen met de Curly Girl Methode via onze blogs. En bieden we uitgebreide testinformatie om je haareigenschappen te bepalen en vind je alle informatie die je nodig hebt om met de CG methode te beginnen.
Heb je vragen over de producten van Curly Secret of over de Curly Girl methode? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: Twijfel je welke producten het beste zijn voor jouw krullen? Maak gebruik van onze product voorstel tool.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.