• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot
  Products of Curly hair protein

  Curly Hair Protein

  Een badkamer vol met shampoo flessen en potjes, het is een bekende en veel voorkomende struggle. Zeker onder curly’s. Wanneer de conditie van je krullen regelmatig veranderd, dien je vaak af te wisselen in het gebruik van producten met- en zonder proteïne. Het resultaat? Een hele verzameling (dure) verzorgingsproducten.
  Maar zou het niet makkelijk zijn als je zelf proteïne kunt toevoegen aan je verzorgingsproducten? Bij Curly Hair Protein dachten ze van wel. Met als resultaat een compleet nieuw product: Proteïne druppels.
  Deze proteïne druppels worden geleverd in een flesje waarmee je zelf heel eenvoudig en gedoseerd proteïne druppels kunt toevoegen aan je verzorgingsproducten. Zo heb je altijd het juiste product in huis en je bespaard enorm op het aanschaffen van verschillende verzorgingsproducten.
  De proteïne druppels van Curly Hair Protein worden geleverd in een flesje waarmee je heel eenvoudig druppel voor druppel kunt doseren. Tevens ontvang je het product in een luxe koker verpakking. Eén flesje bevat 50 ml, goed voor ongeveer 1000 druppels.

  Ben jij al bekend met de CG Methode?

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Holy Curls zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode?
  We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode.
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.