Trustpilot

Cantu TXTR Leave-In + Rinse Out Conditioner

TXTR van Cantu is de oplossing voor wavy, curly en coily hair.

€ 13,95*

Productinformatie "Cantu TXTR Leave-In + Rinse Out Conditioner"

Uitgesproken tex-ture. Een salon-geïnspireerde collectie met als grondslag conditionering, TXTR van Cantu is de oplossing voor wavy, curly en coily hair. Blus uw dorstige lokken met deze two-in-one leave-in plus uitspoel conditioner voor alle haartypes.

Voordelen:• Shea Butter: Hydrateert en voedt

• Groene muntolie: kalmeert de droge hoofdhuid

• Canola-olie: minimaliseert gespleten haar uiteinden


Als conditioner: breng een royale hoeveelheid aan op de uiteinden en werk naar de wortel toe. Grondig spoelen met koud water.


Als een Leave-In: werk een royale hoeveelheid product tot het einde en werk naar de wortel toe. Kam door voor een gelijkmatige verdeling. Niet uitspoelen.
Water, Cetearyl Alcohol, Canola Oil, Glycerin, Shea Butter, Dicetyldimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Myristyl Myristate, Quaternium-91, Polyquaternium-7, Spearmint Leaf Oil, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,
Inhoud: 473 ml
Kenmerken: Zonder Aloe Vera, Zonder Coconut Oil
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Productsoort: Conditioner, Leave-in
Cantu

Over Cantu

De haarproducten van Cantu zijn een echte allemansvriend. Cantu omarmd ieder haartype. Of het nu krullend, golvend of stijl haar is. Cantu is er voor jou met een passend product om je natuurlijke haar te omarmen en optimaal te verzorgen. Alle producten van Cantu in ons assortiment zijn CG methode vriendelijk.

Cantu Haarproducten

Hoewel Cantu haarproducten maakt voor alle haartypen, hebben we bij CGproducten.nl voornamelijk de producten geselecteerd die specifiek voor wavy en curly haar ontwikkeld zijn. Alle producten zijn Curly Girl methode proof.
Canty Beauty heeft als missie om vrouwen hun natuurlijke haar in alle glorie te tonen en te omarmen. Je natuurlijke haar en schoonheid maken je uniek. Wees daar blij mee en trots op. Met dit krachtige statement dragen de producten van Cantu wereldwijd bij aan het zelfvertrouwen van veel vrouwen. Met de haarproducten van Cantu realiseer je iedere gewenste look. Van gedefinieerde krullen tot een klassieke look. 
Nog niet overtuigd? Cantu heeft honderdduizenden fans en gebruikers over de hele wereld. Getuige hun Instagram account (345k volgers) en Facebookpagina (221k volgers). Op het Youtube account van Cantu Beauty vind je talloze video's met uitleg van producten en verbluffende make overs.

Ben jij al bekend met de Curly Girl Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën. Ook de haarproducten van Cantu zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt,  en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze travelsize producten.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.