• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  05-02-2020

  De beste shampoos voor je krullen

  Wist je dat je alle stylingsproducten perfect kunnen laten werken met een eenvoudige reinigingsroutine?

  Schoon haar, daar begint het mee, en een solide reinigingsroutine is de sleutel voor iedereen, startende CG'er of gevorderde.

  Waarom stylers soms niet meer werken voor je haar.

  Er zijn bepaalde wasdagen wanneer dezelfde stylers niet voor jou lijken te werken. Ik bedoel, je had super wasdagen met dezelfde combinatie, maar deze keer niet en je vraagt ​​je af waarom? Veel factoren zoals het weer, je waterinname, dieet, slaap, beïnvloeden je haar. Als je echter een gezonde levensstijl volgt, werken je stylers waarschijnlijk niet vanwege de build-up. Stylingsproducten werken het beste op haar zonder build-up. Goed nieuws is dat je dit volledig kunt beheersen. Het enige dat je hoeft te doen om dit te verhelpen, is je haar te zuiveren om de definitie te verbeteren.

  De grootste reinigingsfout die je niet wilt maken.

  Clarifying is een niveau hoger dan een normale CG shampoo. Het ontdoet je haar van alles, waardoor je een schone lei hebt om weer mee te starten. Er zijn veel manieren om je haar te zuiveren, maar de grootste fout die de meeste beginners maken is om haar niet voldoende te zuiveren. Sommigen gaan dagen en weken alleen co-wassen, of werken alleen met een CG shampoo - dat is ok. Maar als je je afvraagt ​​waarom je stylers niet meer werken zoals voorheen, weet je dat het tijd is om je haar diep te reinigen door het te het te ontdoen van alles.

  Waarom je haar wassen met Clarifying shampoo echt goed voor je is.

  Build-up wordt niet alleen veroorzaakt door haarproducten. Wist je dat zweet ook opbouwt? Zweet, natuurlijke oliën, externe oliën, vervuiling, blootstelling aan externe omgeving veroorzaken ook build-up... Alles veroorzaakt uiteindelijk build-up. Er is geen vaste regel hoe vaak en wanneer je jou krullen moet gaan wassen met een Clarifying Shampoo. Ik zelf doe het 1 x per maand, en merk echt verschil. Mijn krullen zijn meer gedefinieerd. Het helpt echt, maar omdat we allemaal anders zijn, moet je zien wat voor jou werkt.

  Dit advies hoef je uiteraard niet te volgen, maar probeer het eens, misschien merk je ook dat verschil wat ik zelf ook ervaar. Je vind hier alle Clarifying shampoos.

  Wel nog een tip: Als je de Clarifying shampoo gebruikt (je haar wordt er best heel stug van) gebruik hierna een masker (deep-co). En volg dan je styling routine.