• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  14-07-2020

  8 redenen om op een satijnen kussensloop te slapen

  Voor onze krullen is het een must om te slapen op een satijnen kussensloop... maar het heeft meer voordelen!

   

  1. Heb je kort krullend haar dan kun je heerlijk gaan slapen op een satijnen kussensloop zonder dat je met   een ontplofte haarbos wakker wordt. Het voorkomt namelijk pluis en klitten.

  2. Heb je lang krullend haar, dan kun je ook heerlijk gaan slapen op deze kussensloop. Advies is wel om je haar in een pineapple te doen. Dit voorkomt ook pluis en klitten.

  3. Het vocht in je haar en huid blijft beter behouden.

  4. Anti-aging, minder rimpels, geen slaapvouwen meer en een stralende huid door de polijstende werking van satijn.

  5. Satijn gaat de strijd aan met acne en onzuiverheden, het satijn reguleert de talgproductie en geeft een rustige huid door de glijdende werking van het gladde weefsel.

  6. Satijn neemt geen huisstofmijt en pollen op. Last van verstopte neus in de morgen? Niet meer als je slaapt op een satijnen kussensloop. Katoenen kussenslopen nemen namelijk heel makkelijk stofdeeltjes op.

  7. Het schijnt ook verkoelend te werken, maar ik heb daar zelf een andere ervaring mee. Als het niet warm is, is het prima, maar heb je warme nachten in de zomer dan kan de satijnen kussensloop (vervaardigd uit 100% polyester satijn) wel wat klammig aanvoelen. Maar ach, alles om maar niet met een pluizenbos het bed uit te stappen.

  8. Voordelen van een satijnen kussensloop ten opzicht van een zijde kussensloop is dat satijn veel langer meegaat en diervriendelijk is.

  Al overtuigd? Je kunt ze hier bestellen. I