• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot
  Products of Biosilk

  Biosilk kopen doe je bij CGproducten.nl

  Wederom een sterk merk die de grote oceaan heeft overgestoken. Biosilk is een haarverzorgingsmerk uit Amerika met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van krachtige verzorgingsproducten voor verschillende haar- en krul typen. Voor de ontwikkeling van verzorgingsproducten gebruikt Biosilk veel lichaamseigen stoffen en een uniek ingrediënt: zijde. 

  En juist dit ingrediënt maakt de producten van Biosilk zo uniek en effectief. Ze deden er jarenlang onderzoek naar en verwerken nu onder andere zijde in de beach look texture spray. Een spray waarmee je jouw krullen in een handomdraai omtovert tot de ultieme beachlook!

  Ben jij al bekend met de CG Methode?


  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Biosilk zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 

  We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
  Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.
  Filter
  Biosilk
  BioSilk Beach Texture Spray
  Een verstevigende haarspray voor het creëren van de ultieme beachlook. BioSilk Beach Texture Spray geeft de ultieme strandlook door de toevoeging van natuurlijke zijde, vitaminen, kruiden en zeezout. De spray zorgt voor golvend en volumineus haar, maar geeft ook stevigheid aan het haar. Alle voordelen van de beachlook, zonder dat het haar droog en stroef aanvoelt door het zoute water. BioSilk Beach Texture Spray kan zowel gebruikt worden op droog als vochtig haar en geeft de ideale mix van volume, body en textuur. Van nature golvend haar zal nog meer gaan golven door deze stylingspray. BioSilk Beach Texture Spray geeft het haar versteviging, volume en een stralende beach look. Belangrijkste kenmerken: Creëert de ultieme beach look Geeft het haar versteviging en volume Geeft het haar meer textuur

  € 18,95