Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@consumedix.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen, graag met de originele pakbon. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien de gehele order wordt teruggestuurd. Mocht je meerdere producten hebben gekocht en daarvan 1 willen retourneren wordt alleen dit bedrag teruggestort.
Heb je als betalingswijze Klarna geselecteerd, dan zullen de betaalkosten van € 1,95 niet worden gecrediteerd.
Heb je het pakketje niet op kunnen  halen bij een pick-up point of heb je het pakket geweigerd en krijgen wij het pakketje retour, dan storten wij alleen het bedrag van de producten retour.
Retour proces:
Login op ons retourportaal en volg de aangegeven stappen om uw retourlabel aan te vragen.

retourportaal


Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
  • gedragen (of gebruikte) producten zoals de satijnen hair bonnet, satijnen doeken, scrunchies, heat cap, borstels en regular caps kunnen i.v.m hygiëne niet worden geretourneerd.
  • producten waarvan de verzegeling is verbroken, geopend en gebruikt zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.
Bestelling toch niet leverbaar
Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over met een email-melding, en zullen we het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, of de AfterPay-factuur aanpassen.